Lessen

ZUMBA KIDS:

Tijdens Zumba® doen we kindvriendelijke dansjes die gebaseerd zijn op de originele Zumba® choreografieën. We voorzien de dansjes van uitleg, tussendoor doen we nog een dansspelletje, kortom; onwijs veel gezelligheid onder de noemer van 1 uur sporten!

 

ZUMBA:

Zumba® is al een jarenlange hype door het hoge fun-gehalte. Een total body workout op Latin muziek met makkelijk te volgen dansjes zorgen ervoor dat je niet in de gaten hebt dat je aan het sporten bent. Plezier gegarandeerd!   

 

PILATES:

Een pilates training bestaat uit een unieke serie oefeningen op de mat, welke helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit, waarbij ademhaling en concentratie op lichaam en geest het uitgangspunt zijn.
In deze les werk je vanuit je CORE (lichaamscentrum). In de pilates noemen we dit het POWERHOUSE.
Staand, zittende en liggende houdingen volgen elkaar op. Iedereen kan op zijn eigen tempo en niveau meedoen. Een sterke Core zorgt voor minder klachten aan nek, schouders, rug, liezen, hamstring, knieën en enkels. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom!

 

CORE en STABILITYTRAINING:
Je CORE bestaat uit 29 spieren van schouders tot billen, die als het ware het "corset" van je lichaam vormen. Een sterke Core zorgt voor minder klachten aan nek, schouders, rug, liezen, hamstring, knieën en enkels. In deze uitdagende les van 1 uur werken we met muziek.
Ook deze les is geschikt voor mannen en vrouwen!
Deze les is op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur.