Lessen

  

 

 

ZUMBA:

Zumba is een vetverbrandende, spierverstevigende dans workout die is gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dansstijlen, met een hoog fun gehalte. De les bestaat uit een warming up, gevolgd door een aantal verschillende dansjes en wordt afgesloten met een cooling down. Door de aanstekelijke muziek is elke les weer een feestje! 

 

PILATES:

Een pilates training bestaat uit een unieke serie oefeningen op de mat, welke helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit, waarbij ademhaling en concentratie op lichaam en geest het uitgangspunt zijn.
In deze les werk je vanuit je CORE (lichaamscentrum). In de pilates noemen we dit het POWERHOUSE.
Staand, zittende en liggende houdingen volgen elkaar op. Iedereen kan op zijn eigen tempo en niveau meedoen. Een sterke Core zorgt voor minder klachten aan nek, schouders, rug, liezen, hamstring, knieën en enkels. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom!

 

CORE en STABILITYTRAINING:
Je CORE bestaat uit 29 spieren van schouders tot billen, die als het ware het "corset" van je lichaam vormen. Een sterke Core zorgt voor minder klachten aan nek, schouders, rug, liezen, hamstring, knieën en enkels. In deze uitdagende les van 1 uur werken we met muziek.
Ook deze les is geschikt voor mannen en vrouwen!
Deze les is op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur.